Living-Dining Extension and Conversion Project, Nantwich, Cheshire

Expanding the Kitchen-Dining space.

The criteria for this project was to extend the rear of the property to create an open plan Kitchen-Diner Living space that flows through to a new stone patio area, expanding the scope of the property further into the outdoor garden environment.

Build Specifications:

  • Supply and installation of bespoke aluminium framed windows, including bi-fold doors and full glazing to the extension gable.
  • Wet under floor heating system installed, including a fibre reinforced screed floor finish.
  • Engineered Oak wood flooring installed, including a wax finish treatment.
  • External Indian stone landscaping, including dwarf walls, flower bays, stepped patio and block paving.
  • All new electrical installation, including external lights.
  • External walls fully rendered to match properties existing exterior.

 

 

For further portfolio documentation on this Brittonhall Construction project, please view our¬†company’s full portfolio on Facebook.

VIEW THIS PROJECT ON FACEBOOK